GERİ

Uygulamanıza Özel Tasarımlar

50 yıllık mühendislik birikimimizle uygulamanız için en verimli çözümleri tasarlayıp, imal ediyoruz.

Zamanında Teslimat

Siparişinizi söz verdiğimiz zamanda teslim ediyoruz.

DAHA FAZLASI

Harekete Hükmedin!

1970 yılında kurulan Dişsan Redüktör, redüktör ve kaplin üretiminde Türkiye’ nin öncü firmalarından biridir. Çeşitli sektörlerdeki 50 yıllık tecrübesi ile Dişsan Redüktör, müşterileri için en verimli çözümleri sunmayı kendisine amaç edinmiştir.

Dişsan Redüktör’ ün geniş ürün yelpazesi içinde helisel dişlili, helisel konik dişlili ve planet sistemli standart tip redüktörlerin yanında uygulamaya özel redüktörler de yer almaktadır.

BİZİ TANIYIN
01
DZ Serisi - Helisel Konik Dişlili Redüktörler shadow
01
DG Serisi - Helisel Dişlili Mile Geçme Redüktörler shadow
01
DA/DK Serisi - Ağır Hizmet Redüktörleri shadow
Showcase
Showcase

01 DZ Serisi - Helisel Konik Dişlili Redüktörler

DZ serisi,  monoblok gövdeli, helis konik dişlili redüktörler, giriş ve çıkış millerinin 90 ̊ olması gereken sistemler için tasarlanmıştır. Dokuz farklı gövde büyüklüğünde üretilmekte olup, yüksek momente sahip redüktörlerdir.

Standart IEC B5 flanşlı motorlar için motor adaptörlü olarak imal edilmektedirler. IE2 veya IE3 verimlilik sınıfında, IEC standartlarında motor kullanılmaktadır.

ÜRÜN DETAYI

02 DG Serisi - Helisel Dişlili Mile Geçme Redüktörler

DG serisi, mile geçme redüktörler, bantlı konveyör sistemleri için özel olarak tasarlanmıştır. Sağlam yapısıyla özellikle taş ve maden ocakları gibi işletmelerde tercih edilmektedirler. En ağır şartlarda dahi güvenli bir şekilde çalışabilmektedirler. On iki farklı gövde büyüklüğünde üretilmekte olup, kolay montaj ve esnek bağlantı seçenekleri sağlamaktadır.

DG serisi redüktörler, motorsuz ya da direkt akuple motorlu olarak sunulmaktadır.

ÜRÜN DETAYI

03 DA/DK Serisi - Ağır Hizmet Redüktörleri

DA serisi, helisel dişlili ve DK serisi, helisel konik dişlili redüktörler, endüstriyel tip ağır hizmet redüktörleridir. Tek kademeden dört kademeye kadar çeşitli gövde büyüklüklerinde yüksek güçleri taşıyabilecek şekilde tasarlanmıştır.  

ÜRÜN DETAYI

Güvenilir Teknik Danışmanlık

50 yıllık mühendislik birikimi ve sektörünüzdeki tecrübelerimizle her zaman desteğe hazırız!

Uzman personelimiz size uygulamanız için en doğru ürün seçiminden, doğru ürün kullanımına ve bakımına her türlü konuda teknik destek ve danışmanlık sunmaktadır.

TÜM DETAYLAR

Geniş Ürün Yelpazesi

Geniş ürün yelpazemiz ile tüm redüktör ve kaplin ihtiyaçlarınızı karşılamayı amaçlıyoruz!

Geniş ürün yelpazemiz içinde helisel dişlili, helisel konik dişlili ve planet sistemli standart tip redüktörlerin yanında uygulamaya ve müşteriye özel redüktörler ve kaplinler de yer almaktadır.

TÜM DETAYLAR

Kanıtlanmış Yüksek Kalite

En iyi kalite malzeme ve işçilik ile üretilen ürünlerimiz en ağır şartlarda dahi güvenle uzun yıllar size hizmet edecektir!

Ürünlerimizi en yüksek kalite malzeme kullanarak, 50 yıllık imalat tecrübemizle üretmekteyiz. Doğru ürün seçiminde ve bakımında da destek olarak, ürününüzün uzun yıllar hizmetinizde olmasını sağlıyoruz.

TÜM DETAYLAR

Zamanında Teslimat

Siparişinizi söz verdiğimiz tarihte teslim ediyoruz!

Esnek üretim yapımız ve geniş dişli stoklarımız sayesinde siparişinizi en hızlı şekilde tamamlayıp, zamanında teslimini sağlıyoruz.

TÜM DETAYLAR

Hızlı Tamir ve Bakım

Tamir-bakım ve yedek parça ihtiyaçlarınıza en hızlı şekilde cevap veriyoruz!

İşinizin devamlılığı bizim için en öncelikli sıradadır. Yedek parça ihtiyaçlarınıza en hızlı şekilde cevap verebilmek için çeşitli yedek parçaları stoğumuzda tutmaktayız.

TÜM DETAYLAR
Ürünlerimizin teknik çizim dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz
TEKNİK ÇİZİM