GERİ

Kaplinler ve Kilitler

Kaplinler ve Kilitler


Dişsan,  hidrolik kaplin, elastik kaplin, dişli kaplin, tek yönlü kavrama gibi ara bağlantı ürünleri üretimiyle güç aktarım sistemlerinde müşterilerine komple çözümler sunmaktadır.

Kaplinler, motor ile redüktör veya redüktörle iş makinası arasında bağlama elemanı olarak kullanılmaktadır. Bağladıkları makinalar arasındaki şaftların küçük değerlerdeki eksenel, radyal ve açısal kaçıklıklarını giderirler.

DYHK model elastik kaplinlerde elastik takoz malzemesi olarak, sürtünmeye ve darbelere çok dayanıklı bir malzeme olan poliüretan elastomeri (Vulkollan) kullanılmaktadır. DYHK kaplinler 105.000 N.m ‘ye kadar momentler için çeşitli boylarda üretilmektedir.

DHK model hidrolik kaplinler, elastik kaplinli ve v-kayışı kasnaklı olmak üzere iki tipte üretilmektedir. 1500 devirde 200 kW’a kadar üretim yapılmaktadır.

DDK dişli kaplinler, özellikle zor çalışma koşullarına uygun olarak üretilmektedir. Küçük hacimde yüksek moment taşımak gerektiği zaman tercih edilmektedir. 320.000 N.m ‘ye kadar momentler için üretilmektedir.

DTYK model tek yönlü kavramalar, dönüş hareketini ve torku sadece tek yönlü olarak iletirler.

DGK model geri dönüş önleme kilitleri, tahrik edilen milin istenilen yönün tersine dönmesini engellemektedir.

Doküman İsmi Boyut İndir
Bakım Kılavuzu - DHK Hidrolik Kaplin (TR) 847,53 KB İndir
Doküman İsmi Boyut İndir
Katalog - Kaplinler 655,88 KB İndir

Kaplinler ve Kilitler Tipleri

DYHK

DYHK-140

DHKA

DHKA-28

DHKB

DHKB-28

DDK

DDK-200

DGK

DGK-35
TEKLİF İSTE
Ürünlerimizin teknik çizim dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz
TEKNİK ÇİZİM