GERİ

Hakkımızda

Harekete Hükmedin

1970 yılında kurulan Dişsan Redüktör, redüktör ve kaplin üretiminde Türkiye’ nin öncü firmalarından biridir. Çeşitli sektörlerdeki 50 yıla yakın tecrübesi ile Dişsan Redüktör, müşterileri için en verimli çözümleri sunmayı kendisine amaç edinmiştir.

Dişsan Redüktör’ ün geniş ürün yelpazesi içinde helisel dişlili, helisel konik dişlili ve planet sistemli standart tip redüktörlerin yanında uygulamaya özel redüktörler de yer almaktadır.

Dişsan Redüktör’ün ürünleri inşaat ve madencilik sektörleri, enerji, demir-çelik, çimento ve beton sektörleri, ilaç ve kimya sektörleri, plastik sektörü, su arıtma sektörü, soğutma kulesi sektörü ve diğer ağır sanayi sektörleri için ideal çözümler sunar.

Yurt dışında da tanınan ve güvenilen bir marka olan Dişsan Redüktör, İngiltere’den, Güney Afrika’ya, Rusya’dan A.B.D’ ne birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

ISO 9001:2015 sertifikasına sahip Dişsan Redüktör’ ün öncelikli amacı, ürün ve hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetidir.

50 yıllık mühendislik ve üretim tecrübesi ile Dişsan, satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri ile de müşterilerine her zaman destek olmaktadır.

Misyonumuz

Türkiye’nin redüktör üretiminde en tecrübeli ve lider kuruluşlarından biri olarak, farklı sektörlerdeki müşterilerinin ihtiyaçlarını en kaliteli, ekonomik ve uzun ömürlü ürünleri sunarak karşılamak ve tüm çalışanlarının katılımıyla ürünlerini sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Vizyonumuz

Redüktör sektöründeki teknolojik yenilikleri takip ederek ve ürünlerini sürekli geliştirerek rekabetçi gücünü ve sürdürülebilir büyümesini koruyan, yurt içi ve yurt dışı müşterilerinin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan uluslararası bir marka olmaktır.

Ürünlerimizin teknik çizim dosyalarına buradan ulaşabilirsiniz
TEKNİK ÇİZİM